fbpx

Tags : соицијален стан

Педесет и две социјални семејства од Гевгелија ќе добијат социјален

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочаврски, директорот на АД за стопанисување со станбен и деловен простор Зоран Ѓорѓијев, како претставници од Центарот за социјални работи од Гевгелија, денеска извршија увид во изградената зграда за социјално ранливи семејства во Гевгелија. При посетата, министерот Бочварски истакна дека од утре сите заинтересирани лица кои ги исполнуваат условите […]