fbpx

Tags : Совет Василево

Советниците на ВМРО ДПМНЕ ја напуштија денешната седница на Советот

Советниците од ВМРО ДПМНЕ ја напуштија денешната редовна 39-та седница на Советот на општина Василево, на чиј дневен ред беа Програмите за наредната 2021 година, односно Седница на која се одлучува за приоритетите и развојот на сите населени места во наредната година, објави градоначалникот Марјан Јанев. -Советниците од ВМРО ДПМНЕ. кои патем да нагласам беа […]