fbpx

Tags : Советувалиште

Костадинов:Струмица е лидер и единствен пример за сите останати општини

-Вакво јавно признание денеска добивме од министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и останатите партнери кои учествуваа во отворањето на Советувалиштето за жртви на семејно насилство и родово базирано насилство, објави градоиначалникот на Струмица, Костадин Костадинов, кој денеска заедно со министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска беше на отворањето на Советувалиштето […]