fbpx

Tags : Спасова

Пратеничката Спасова со канцеларија во Струмица за средби со граѓаните

-Почитувани,Во предизборието се договоривме и си ветивме дека како Ваш пратеник секогаш ќе бидам достапна за разговор и средба со сите заинтересирани лица и здруженија, со цел нови предлози за законски измени, иницијативи, јавни расправи и решавање на разни останати локални и индивидуални проблеми, објави пратеничката Љубица Спасова. – За таа цел отворивме канцеларија на […]