fbpx

Tags : спорткска сала

Мицкоски во Гевгелија на почеток на реконструкција на спортска сала

Интегрален текст од денешното обраќање на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Христијан Мицкоски за време на посетата на Општина Гевгелија -Добар ден. Често сум овде во Гевгелија. Често разговараме со градоначалникот, со пратеничката која што доаѓа од Општина Гевгелија, со луѓето кои што не поддржуваат, со гевгеличани, за тоа што се потребите на […]