fbpx

Tags : спортско игралиште

Во завршна фаза е изградбата на повеќенаменското спортско игралиште во

Градоначалникот Костадин Костадинов со претседателот на Советот, Марјан Даскаловски, советници и претставници на Секторот за урбанизам, извршија увид во работите повеќенаменското спортско игралиште во дворот на Домот на АРМ и заедно констатираа дека реализацијата на овој проект е во сероизна напредна фаза. -Веќе е подобрена земјишната подлога за работа на игралиштето, ставена е подземната инсталација, […]