fbpx

Tags : стан

Изгоре стан во центарот на Струмица

Денеска во 16:36 часот, на улица „Васил Сурчев“, ТППЕ Струмица со 2 против пожарни возила и 6 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запален стан. Пожарот беше во разгорена фаза при што е спречено негово натамошно ширење кон другите простории и останатите станови. Попладнево струмичките пожарникари истовремено имале уште уште една интервенција во село […]