fbpx

Tags : станови

Премиерот Ковачевски ги предаде клучевите од становите на 28 семејства

„Владата има постигнато значаен напредок во зголемување на квалитетот на животот на граѓаните, а преку стратегија за социјално домување не дозволуваме ранливите категории граѓани да останат на маргините на општеството“, истакна премиерот Димитар Ковачевски денеска на доделувањето на социјални станови за 28 семејства од Гевгелија. Претседателот на Владата во своето обраќање истакна дека во изминативе […]