fbpx

Tags : струмички маски

Струмичките маски „Пчелин рај“, „Весели печурки“ и „Весели марионети“ учествуваа

Маските „Пчелин рај“ и „Весели Печурки“ на ОУ „Видое Подгорец“ и „Весели марионети“ на СОУ „Никола Карев“ учествуваа на денешниот „Радовишки детски карневал 2022“. Со своите креации и на овој како и на многу други карневали оставија одличен впечаток, а нивните маски предизвикаа големо внимание на овој карневал.