fbpx

Tags : Светски ден на мирот

По повод Светскиот ден на мирот Фондацијата „Заев-едно општество за

Нема оправдувања за воените агресии и инвазии. Секој од нас треба да крене глас за мир. Денес мораме да дејствуваме со силата на аргументите и да градиме пријателства. Денес мораме да се спротиставиме на оние кои со силата на оружјето создаваат непријателства. По повод 21 септември, Меѓународниот ден на мирот, во соработка со општинската установа […]