fbpx

Tags : Светски ден на театарот

Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Светскиот ден на театарот

Почитувани членови на Струмичкиот театар „Антон Панов“, Ако се знае дека театарот е една од најстарите и највозвишените уметности што ги смислил креативниот човечки ум, тогаш останете возвишени и Вие во Вашата уметничка мисија.Бидете и верни на божицата Талија и горди на Вашите „штици што живот значат“, за да останат горди со Вас и сите […]