fbpx

Tags : театар „Антон Панов“

По 15 години Струмичкиот театар „Антон Панов“ повторно на МОТ

Во безмалку полувековното постоење на „Млад отворен театар“ (МОТ), еден од најстарите и најреномираните театарски фестивали во регионот, претставата на Струмичкиот театар „Антон Панов“ „Циркус Пирандело“ е селектирана во официјалната програма на овој фестивал. Во рамките на 47-то издание на МОТ, кој се одржува од 10 до 19 ноември, во конкуренција на 25 претстави од […]