fbpx

Tags : „Титаник“

Изборна пловидба со „Титаник“ за кочничарите на прогресот во Струмичко

Пишува: д-р Живко Груевски Неколкумина лидери на граѓанското здружение „Здрава котлина“ од Струмица еуфорично одлучија да облечат два – три броја поголеми „политички костуми“ и активно да учествуваат на овие локални избори со нагласени лични амбиции за себе да обезбедат платени политички функции во советите на општините Струмица, Босилово и Ново Село. Логично, за нив […]