fbpx

Tags : трансформација

Д-р Филипче до младите: Единствен начин за трајна трансформација на

Младите се движечката сила, покренуваат револуции и создаваат иновации и затоа нивните идеи се клучни за развојот на едно здраво и демократско општество. Ова го истакна носителот на листата на кандидати за пратеници на СДСМ и Коалицијата за европска иднина, д-р Венко Филипче на трибина со млади во Струмица.„Едно општество е живо колку што е мотивирана […]