fbpx

Tags : ученици Франција

Ученици од Франција на практична работа во Струмица, ги прими

-Струмица е домаќин на седум ученици од Париз (Франција) предводени од нивен професор, кои денес беа гости во мојот кабинет, заедно со директорот и професори од ДСУ-РЦСОО „Никола Карев“ – Струмица, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Повод за престојот на француските ученици во нашиот град е нивната мобилност, како дел од 14-дневна програма која […]