fbpx

Tags : урнување

Костадинов: Почна урнувањето на објектите и расчистување на теренот во

-Ветив дека ќе работам во интерес на граѓаните и ќе го слушам нивниот глас, тоа и го правам.Го решаваме долгодишниот проблем со просторот на којшто се наоѓа „маларичната“ болница во Струмица.Денеска започна рушењето на овој стар објект и останатите придружни времени објекти, а по целосното расчистување тука ќе изградиме повеќенаменско игралиште и паркинг, објави градоначалникот […]