fbpx

Tags : в.д директор

Центарот за култура во Струмица со в.д. директор

Боби Ѓошиќ, вработен во оваа установа, е назначен од Министерството за култура за в.д директор на НУЦК „Антон Панов“. Оваа одлука на ресорното министерство е донесена откако Управниот суд на 8 јули годинава го поништи огласот за избор на директор од декември лани. Лани Министерството за култура го именуваше Васил Бубев за директор, откако на […]