fbpx

Tags : ветерани

Костадинов ги поздрави учесниците на Меѓународниот турнир во кошарка за

-Пријателството и спортувањето не знаат за граници. Тоа денес на дело го покажаа кошаркарските ветерани од нашата Струмица, кои како организатори и учесници, заедно со ветераните од Волос – Грција, Варна – Бугарија и Лесковац – Србија, како и гостите од Штип, Битола, Велес и Кавадарци, се дел од Меѓународниот турнир во кошарка за ветерани, […]