fbpx

Tags : „Вежбаме во парк“

СОФ продолжува со „Вежбаме во парк“

Вечерва во 19:30 ч. „Вежбаме во парк“ под отворено небо во убавините што ги нуди градскиот парк во Струмица, објавија од тимот на Струмица опен фестивал. -5 тиот по ред настан за спорт и рекреација на СОФ 2022 е од отворен карактер и поканети се сите спортисти, рекреативци и ентузијасти како и сите кои се […]