fbpx

Tags : внатрешна контрола

Бојмацалиев: Внатрешна контрола треба да утврди каде е грешката со

Денеска, дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев, во одговор на новинарско прашање, за време на неговата посета на Дојран, истакна дека внатрешна контрола на МВР треба да утврди каде е грешката зошто не се издаваат веќе готовите пасоши на граѓаните. „Јас не спорам дека е зголемен бројот на пасошите кои се подготвуваат, туку […]