fbpx

Tags : Врњачка бања

Карневалски групи од Струмица на карневалот во Врњачка Бања

Своето најново претставување , карневалските групи: “Струма”,”Мулен Руж” и “Газели”, како претставници на Струмичкиот карневал, го имаа на 18. Врњачки карневал, кој се одржа вчера во Врњачка Бања, Србија. -Нивните атрактивни маски, кои сме навикнати да ги гледаме, ја збогатија понудата на интернационалната карневалска поворка, оставајќи силни впечатоци кај публиката. Трпеливо ги чекаме моментите кога […]