fbpx

Tags : задутре

Од задутре почнува струмичката карневалска треска

Денеска во струмичкиот Младински центар, се одржа прес конференција по повод претстојните карневалски свечености во Струмица, на која зборуваа покровителот на Струмичкиот карневал и градоначалник на Општина Струмица Костадин Костадинов и претседателот на Организациониот одбор на Струмичкиот карневал, Александар Цицимов. Градоначалникот Костадинов го изрази задоволството од успешното негување на вековната традиција на празнување под маски […]