fbpx

Tags : загадувачи

Со мапирање на загадувачите Струмица ќе го намалува загадувањето на

Како една од мерките против енормното загадување на воздухот во Струмица градоначалникот Костадин Костадинов предложи на Советот мапирање на потенцијалните загадувачи. Тој најавува формирање работно тело во кое ќе бидат застапени претставници на сите политички партии кои партиципираат во Советот. Телото треба да се формира по завршувањето на празниците. -Ова тело заедно со инспекциите на […]