fbpx

Tags : запалена тераса

Пожарникарите изгаснаа запалена тераса во Струмица

Синоќа во 18:40 часот на улица „5 ноември“ број 53, ТППЕ Струмица со 2 против пожарни возила и 7 пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалена тераса на која имало дел од покуќнина, информраа преку својата фехсбук станица струмичките пожарникари. Благодарение на брзата интервенција пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.