fbpx

Tags : здружение

Во Струмица се одржа седница на Здружението на даватели на

Со цел за поголема соработка и подобрување на работата на Јавните Комунални претпријатија, вчера во Струмица Здружението на даватели на комунални услуги на Република Северна Македонија – АДКОМ ја одржа својата 31 седница. На седницата на АДКОМ, чиј председател е Зоран Горгиев, генерален директор на ЈПКД „Комуналец“ – Струмица беа присутни и десет представници на […]

Здружението „Обнова Глобал“ побара донации за санација и обнова на

Здружението „Обнова Глобал“ ќе се обрати до сите општински и државни институции и до стопанските комори за да донираат средства на отворената солидарна сметка за санација и обнова на ТЦ „Глобал“. Ова денес го соопшти Илија Митревски од здржението, кој рече дека собраните средства на најтранспарентен начин ќе се распределат  за обнова на трговскиот центар, […]