fbpx

Tags : Зелено коше

Одиграна детската претстава „Зелено коше“

Викендов во Амфитеатарот во Градскиот парк во Струмица се одигра детската едукативна интерактивна театарска претстава “Зелено ќоше”. Претставата е дел од проектот „Животните на планетата Земја”, финансиски поддржан од Општина Струмица, кој започна да се реализира од месец февруари но поради ситуацијата со пандемијата ковид 19 дел од активностите беа прекинати. -Поточно делот каде што […]