fbpx

Tags : Жулиета Ѓуркова

Жулиета Ѓуркова повторно на чело на Југоисточниот плански регион

Вчера се одржа дваесет и првата (XXI) седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион, која поради настанатата вонредна состојба на светско ниво COVID 19, се спроведе онлајн преку платформата Zoom. На седницата присуствуваа градоначалниците од општините од регионот и Раководителот на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион. На оваа седница, Советот за […]