fbpx

Tags : ЗСР „Шампион 2005“

ЗСР „Шампион 2005“ отвори канцеларија за комуникација со спортските риболовци

Здружението на спортски риболовци „Шампион 2005“-Струмица од вчера отвори сопствена канцеларија за комуникација со спортските риболовци од територијата на Општина Струмица, како и од останатите општини во регионот. Во канцеларијата ќе се издаваат легитимации и маркици за спортски риблов во 2023 година, како и други активности на спортските риболовци. Канцеларијата се наоѓа на улица „5-ти […]

Крапџиите на „Шампион 2005“ втори на крапскиот натпревар во Виница

Трајче Аљоков, Коста Поп Иванов и Бобан Јовановски, членови на ЗСР „Шампион 2005“ од Струмица, го освоија екипно второто место на Крапскиот куп натпревар што се одржа викендов на езерото Трсино, кај Виница со вкупен улов од 74 килограми. Натпреварот во органираше Здружението „Крап“ од Виница, а во конкуренција на десет тим крап екипи струмичките […]