fbpx

Tags : Звукот на човечноста

Фондацијата „Елеуса на 25 април организира хуманитарен концерт „Звукот на

Интегрално соопштение од Фондацијата „Елеуса“ Ви го најавуваме одржувањето на првиот хуманитарен концерт „Звукот на човечноста“ што ќе се одржи на 25 април 2023 г. во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица во организација на Елеуса Фондација. Освен, што ова е прв настан од ваков вид, кој го впишуваме во хуманитарното портфолио на нашата организација, ова […]