fbpx

ВИДЕО: Ќе се реконструира спортското игралиште во населба Чифлик

 ВИДЕО: Ќе се реконструира спортското игралиште во населба Чифлик

Општина Струмица ќе го реконструира спортското игралиште во населба Чифлик. Како што објави градоначалникот Јаневски, денес е распишана јавна набавка за целосна реконструкција на отвореното спортско игралиште во четвртата урбана заедница и ги повика сите заинтересирани градежни фирми да достават понуди за реализација на овој проект.

Реконструкција на отворено спортско игралиште

Спортот и рекреацијата на граѓаните се еден од нашите приоритети. Распишана е јавна набавка за целосна реконструкција на отвореното спортско игралиште во четвртата урбана заедница. Ги повикуваме заинтересираните градежни фирми да достават понуди за реализација на овој проект.

Gepostet von Коста Јаневски am Dienstag, 23. Juni 2020
Share via
Copy link