fbpx

Во Свидовица се асфалтираше улица и се постави ограда на спортското игралиште

 Во Свидовица се асфалтираше улица и се постави ограда на спортското игралиште

-Струмица се сака со дела и продолжуваме да ги создаваме за доброто на сите граѓани.Денеска градежната офанзива продолжи во населеното место Свидовица со асфалтирање на нова улица којашто беше приоритет за граѓаните.Во ова населено место заврши и поставувањето ограда на спортското игралиште.Продолжуваме уште посилно…, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Share via
Copy link