fbpx

Започнуваат градежни работи за реконструкција на патот Струмица – Дабиле

 Започнуваат градежни работи за реконструкција на патот Струмица – Дабиле

„Се известуваат граѓаните дека деновиве отпочнуваат градежни работи за реконструкција на дел од магистралниот пат А4, на делницата  Струмица – Дабиле. Поради тоа,  сообраќајот на оваа делница ќе се одвива  со изменет режим,  па се замолуваат учесниците во сообраќајот да ја почитуваат  сообраќајната сигнализација, како и да имаат разбирање за значењето на реконструкцијата на оваа делница“ известуваат од општина Струмица.

Share via
Copy link