fbpx

Академија Пандев го засили нападот со србинот Михајловиќ

 Академија Пандев го засили нападот со србинот Михајловиќ

Академија Пандев за пролетниот дел од македонскиот шампионат го засили својот тим со србинот Бранко Михајловиќ.

Станува збор за 29-годишен напаѓач кој потекнува од школата на гигантот Партизан, а во Академија Пандев доаѓа од тимот на Мачва. Во минатото тој бил дел од израелски Хапоел Петах Тиква, Ловчен, Рад и Чукарички.

Share via
Copy link