fbpx

Бочварски на увид во инфраструктурни проекти во Струмица

 Бочварски на увид во инфраструктурни проекти во Струмица

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски денеска ќе оствари работна посета на општина Струмица.

Бочварски при престојот во Струмица ќе изврши увид во реконструкцијата на регионален пат Р 1404 Робово-Мурино.

Share via
Copy link