fbpx

Богојавление (Водици) е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед

 Богојавление (Водици) е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ” бр.21/98 и 18/07), 19 јануари 2022 година (среда), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Северна Македонија. 

Share via
Copy link