fbpx

Божиќна честитка од градоначалникот на Василево, Славе Андонов

 Божиќна честитка од градоначалникот на Василево, Славе Андонов

Почитувани мои сограѓани од христијанска вероисповед,

Славејќи го рождеството христово, се потсетуваме на основните христијански вредности кои се најголем двигател во нашите животи.

Сплотувањето, мирот и радоста во овие денови ни ги исполнуваат душите а светлината со кои зрачат има за цел да ни го покаже вистинскиот пат во овие тешки времиња.Рождеството христово ни влева надеж и ни испраќа најсилна порака, да шириме љубов и да бидеме хумани, бидејќи во овие времиња тоа е најпотребно.

Останете со добро здравје, радувајте се и славете го животот а празниците поминете ги во кругот на најблиските,Христос се роди, вистина се роди, за многу години Божиќ.

Линк до видео обраќањето на градоначалникот Андонов:

https://business.facebook.com/slave.andonov/videos/354903745975494/?t=0

Share via
Copy link