fbpx

Чистење депонии во Моноспитово и Турново и рамнење на полски пат

 Чистење депонии во Моноспитово и Турново и рамнење на полски пат

Чистење на депонијата и рамнење на полски пат во Моноспитово и чистење на депонијата во Турново.

Продолжуваме и во другите населени места, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.

Share via
Copy link