fbpx

Гореше трафостаница во Струмица

 Гореше трафостаница во Струмица

Денеска во 10:05 часот, на улица „Ристо Ќурчиев“ бр.6, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 3 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запалена трафостаница.

-После исклучувањето од системот на напојување од страна на екипа на ЕВН, пожарот беше локализиран и ликвидиран, информираа струмичките пожарникари.

Share via
Copy link