fbpx

Ѓорге Стојчев е назначен за нов шеф на стручниот штаб на Академија Пандев

 Ѓорге Стојчев е назначен за нов шеф на стручниот штаб на Академија Пандев

Ѓорге Стојчев е назначен за нов шеф на стручниот штаб на Академија Пандев. Раководството на клубот одлучи дека Стојчев е најдоброто решение за тренер на сениорскиот тим и дека ја ужива целосната доверба од сите во клубот.

Стојчев е дел од Академија Пандев од самото формирање, најпрво како тренер во младинските категории, а од пред три сезони и како асистент тренер во сениорскиот тим каде соработуваше со Југослав Тренчовски, Александар Таневски и Александар Васоски. 

Share via
Copy link