fbpx

Граѓаните од Муртино, Банско и Габрово даваа предлози за проекти за новата буџетска година

 Граѓаните од Муртино, Банско и Габрово даваа предлози за проекти за новата буџетска година

Нови предлог проекти во општинските програми за новата буџетска година синоќа дадоа жителите од населените места Муртино, Банско и Габрово на средбите со општинската администрација и претставници на јавните претпријатија.

Јавните собири вечер продолжуваат во Свидовица, Куклиш и Костурино.

Собирите почнаа на 7, а завршуваат на 18 ноември.

Share via
Copy link