fbpx

ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА Е ОТВОРЕН ЗА ПАТНИЧКИ И ТОВАРЕН СООБРАЌАЈ

 ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА Е ОТВОРЕН ЗА ПАТНИЧКИ И ТОВАРЕН СООБРАЌАЈ

Ве известуваме дека ГП Богородица е повторно отворен за патнички и товарен сообраќај во двата правци, информираа од Царинската управа.

Пожарот е локализиран и работата на граничниот премин Богородица-Евзони се одвива нормално.

Share via
Copy link