fbpx

Изгоре автомобил на патот меѓу Муртино и Сачево

 Изгоре автомобил на патот меѓу Муртино и Сачево

Денеска во 09:30 часот, на патот помеѓу селата Муртино и Сачево, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 3 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запалено патничко моторно возило, соопштија струмичките пожарникари.

Пожарот беше во разгорена фаза при што е спречено негово натамошно ширење. Причинета е значителна материјална штета.

Share via
Copy link