fbpx

Изгоре комбајн кај селото Владевци

 Изгоре комбајн кај селото Владевци

Денеска во 13:25 часот, во атарот на село Владевци, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возила и 4 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запален комбајн, соопштија струмичките пожарникари.

Пожарот е локализиран и ликвидиран кратко време по пристигнувањето.

Share via
Copy link