fbpx

Известување од Општина Струмица за пренасочување на сообраќајот

 Известување од Општина Струмица за пренасочување на сообраќајот

Се известуваат граѓаните и учесниците во сообраќајот дека поради вршење на градежни работи на крстосницата на улицата „24 Октомври“ и улицата „Братство Единство“, ќе има пренасочување на сообраќајот.

Апелираме до граѓаните за разбирање, трпеливост и почитување на поставената сообраќајна сигнализација.

Share via
Copy link