fbpx

Јаневски и Бочварски го честитаа Денот на заштитниците на градежниците

 Јаневски и Бочварски го честитаа Денот на заштитниците на градежниците

По повод празникот Свети Апостол Тома – Денот на заштитниците на градежниците, во манастирот „Света Богородица Елеуса“ во Вељуса се одржа традиционалната средба на градежниците од општина Струмица.

-Ги посетивме со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, им го честитавме празникот и им посакавме успех во нивната работа и со нивните дела да ни ја направат убава и функционална Општината, задоволувајќи ги потребите на сите граѓани, објави градоначачникот на Струмица, Коста Јаневски.

Share via
Copy link