fbpx

Кампања на општина Босилово за одговорно учество во сообраќајот

 Кампања на општина Босилово за одговорно учество во сообраќајот

-Намали ја брзината! За твоја и наша безбедност!

Кампања на општина Босилово за подигање на свеста за одговорно учество во сообраќајот.Брзото возење изнудува грешки кои најчесто завршуваат фатално.

Затоа апелираме до сите учесници во сообраќајот да ја намалат брзината бидејки се работи за здравјето и животот на секој од нас, објави денеска градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.

Share via
Copy link