fbpx

„Комуналец“: без вода од 8 до 12 часот улица „Браќа Миладинови“ и градски пазар Чешел.

 „Комуналец“: без вода од 8 до 12 часот улица „Браќа Миладинови“ и градски пазар Чешел.

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа без вода од 8 до 12 часот ќе остане улица Браќа Миладинови и градски пазар Чешел, соопштија утрово од ЈПКД „Комуналец“.

Share via
Copy link