fbpx

Костадинов: Се става асфалт на делницата Струмица-Дабиле

 Костадинов: Се става асфалт на делницата Струмица-Дабиле

-Зборот е збор за мене.Синоќа ветено, денеска реализирано.Се става асфалт на делницата Струмица – Дабиле со што се решава сообраќајниот метеж, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

-Благодарам до општествено одговорните компании за обезбедената донација за асфалтирање на делницата.Нека ни е со среќа!Секогаш од срце за мојата Струмица, напиша струмичкиот градоначалник.

Share via
Copy link