fbpx

Костадинов: Со СДСМ рудник за злато нема да има

 Костадинов: Со СДСМ рудник за злато нема да има

Од овде од Иловица од преубавиот струмички регион упатувам јасна порака!
Со СДСМ рудник за злато нема да има. Ние веќе го имаме наши рудници и наше злато.
За нас рудници се нашите ниви, нашето злато се нашите производи.

Разликата е јасна.
Гласот за СДСМ е глас за здрава и чиста животна средина, глас за силно земјоделие.
Гласот за ВМРО-ДПМНЕ е глас за отворање на рудникот,глас за газење врз достоинството на земјоделците.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1131438410562648&id=330628570643640

Share via
Copy link