fbpx

Костадинов: Улица по улица, си ја разубавуваме Струмица

 Костадинов: Улица по улица, си ја разубавуваме Струмица

Улица по улица, си ја разубавуваме Струмица.По новиот асфалтен слој на улиците „Ценка Павлова“, „Киро Абрашев“, „Браќа Минкови“ и „Сава Ковачевиќ“, денеска, се асфалтира на улицата „Тодор Циповски Мерџан“, објави градиначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

-Бев изворно да видам како се одвиваат работите, затоа што е многу важно, не само да се асфалтира, туку и квалитетно да се асфалтира. На Струмица и доликува само квалитет, во секоја област и на секое место, додаде Костадинов.

Share via
Copy link